All About Tulips

All About Tulips biedt online, praktijkgerichte cursussen met video-instructie.

Jong of oud, vakopleiding of hobby - er is altijd behoefte aan 'meer weten'. Het team van All About Tulips heeft daarom het initiatief genomen om te gaan werken aan een online educatie programma over bloembollen.

Van bol tot bloem, van veredelaar tot tuin of vaas, van Clusius tot laboratorium, van Anemone tot Zephyranthes, van top van het assortiment tot unieke nieuwigheden... Kortom: een heel breed scala waarbij de nadruk initieel wel ligt op bloembollen voor tuinen en parken.

Grote kans dat u ons dus onderweg ergens tegen komt als razende reporters.

Beschikbaar in de taal en belevingswereld van medewerkers en klanten in tuincentra, studenten of liefhebbers van tuinieren.

Korte, eigentijdse instructievideo’s, in combinatie met aanvullend lesmateriaal in PDF en meerkeuze toetsen.

 

24/7 kennis opdoen, onafhankelijk van plaats en tijd.

En de voordelen zijn groot:

  • Leukere toepassingen in de tuin;
  • Praktische kennis, direct toepasbaar;
  • Gemotiveerde medewerkers of studenten;
  • Juiste productverzorging in de winkel;
  • Betere kennis bij verkoopmedewerkers;

 

"Leren is Fun" met All About Tulips!

Learning = earning!All About Tulips introduceert mobiele bollenboekje!

Een beplantingsplan maken met bolgewassen: altijd een uitdaging! Maar in plaats van eindeloos bladeren in allerlei boeken en catalogi is er nu een superhandige app die je heel overzichtelijk inzage geeft in de wereld van voorjaars-, zomer- en najaarsbloeiende bolgewassen. Alle informatie bij elkaar in één Bloembollenapp die beschouwd kan worden als de eigentijdse vervanger van het vroegere (500+) assortimentsboekje van het Internationaal Bloembollen Centrum.