Onderwerpen

Zakelijk

Makkelijker en leuker kunnen we het niet maken!

Meerdere deelnemers, grote groepen? 
Ons platform is er bijzonder geschikt voor!
 
All About Tulips biedt u als tuinliefhebber, als medewerker in een tuincentrum of als scholier/student de mogelijkheid om online de kennis van het bloembollenassortiment en toepassingen te vergroten. U beheert grote groepen zelf in uw eigen management-informatiesysteem. Leuk voor tuinclubs en verenigingen die samen willen leren.
 
En de voordelen zijn groot:
 
  • Leukere toepassingen in de tuin; 
  • Met meer kennis bloembollen op juiste manier toepassen;
  • Gemotiveerde studenten of winkelpersoneel omdat ze kennis hebben;
 
Meer weten?
Neem contact op met ons voor het maken van een afspraak of voor het afsluiten van voordelige groepsabonnementen voor leerlingen, studenten of cursisten. Wij kunnen gegevens van uw deelnemers in 1 keer voor u inlezen, zodat u direct aan de slag kunt!

Registreren en abonneren

All About Tulips introduceert mobiele bollenboekje!

Een beplantingsplan maken met bolgewassen: altijd een uitdaging! Maar in plaats van eindeloos bladeren in allerlei boeken en catalogi is er nu een superhandige app die je heel overzichtelijk inzage geeft in de wereld van voorjaars-, zomer- en najaarsbloeiende bolgewassen. Alle informatie bij elkaar in één Bloembollenapp die beschouwd kan worden als de eigentijdse vervanger van het vroegere (500+) assortimentsboekje van het Internationaal Bloembollen Centrum.